ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο χωρος λειτουργει με 4 κτηνιατρους και 2 νοσηλευτες,σε μονιμη βαση.

Στο πλαισιο ομως της αντιληψης και λειτουργιας του χωρου,οπως θεμελειωθηκε απο την πρωτη στιγμη και κατα συνειδηση,παντα υπηρξε η αποψη των συνεργασιων και των εξειδικευσεων αναλογα τα αντικειμενα του κτηνιατρικου επαγγελματος.
GROOPERΕτσι στηθηκε μια γεφυρα συνεργασιας,αλληλουποστηριξης και αλληλοκαλυψης με το Κτηνιατρικο Κεντρο Λευκαδας,οπου δραστηριοποιουνται κτηνιατροι υψηλου επιπεδου,γνωστικης εξειδικευσης και φιλοι.
Στην χρονικη διαρκεια της εκπαιδευτικης διαδικασιας και επαγγελματικης θητειας μας,στην Ελλαδα και το εξωτερικο,καταρτιζοταν σχεδιο εξειδικευσεων και καλυψεων των τομεων του επαγγελματος μας,απο κοινου σε μεγαλο βαθμο,παρασυροντας καταστασεις και προσωπα επιλογης,σε επαγρυπνηση τεχνογνωσιας,γνωστικες αλλα και επενδυτικες καλυψεις.
Ετσι προκυψαν ομαδες διαχειρησης τομεων,με υποστηρικτικη και εξειδικευμενη ταση και εφαρμογη.
Τοσο στον αμιγως Κτηνιατρικο τομεα,οσο και στο επιπεδο της τεχνικης και νοσηλευτικης καλυψης.

Η παρουσια αυτων των εμπλεκομενων προσωπων,δημιουργει ενα ακομα μεγαλυτερο και ικανοτερο ευρος πεδιων διαχειρησεων,εφαρμογων,γνωστικων ενημερωμενων επενδυσεων και αποτελεσματος,σε αυτο που αναζητουμε και παγκοσμια ονομαζεται – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Οι σελιδες αυτου του ιστοτοπου αποτελουν μερος και μιας τετοιας συλλογικης και μονιμα κοπιαστικης προσπαθειας,που καθε φορα τεκμηριωνεται απο τον καθ υλην αρμοδιο υπευθυνο ομαδας η τμηματος.

 

 

προσωποΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

DVM  ESVOT Member

hva  –  HACCP Auditor

ORTHOPEDICS – TEAM

MANAGER DIRECTOR IN AVC

 

 

 

ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

DVM   ESVOT  –  AOVET Member

CHIEF IN ORTHOPEDICS  –  TEAM

MANAGER DIRECTOR IN LVC
yfantis
xara

 

ΧΑΡΑ ΣΥΡΑΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ